unyil karo usro lagi dolanan neng lataran umah.

unyil : sro usro, ko bisa nembang balonku ora

usro : ya bisa lah. mbok kuwe tetembangan TK, lha mbok nyong wis kelas papat.

unyil : jajal…

usro : kiye, rungokna ya…… balonku ada lima, rupa-rupa warnanya.. merah kuning kelabu… merah muda dan biru… meletus balon hijau.. DUAARRR… hatiku sangat kacau… balonku tinggal empat… ku pegang erat-erat…

unyil : pinter nemen enggane… tapi apa ko ngerti kuwe lagu aneh??

usro : maksude kepriwe kuwe??

unyil : lha balon warnane merah, kuning, kelabu, merah muda karo biru, koh sing njeblug sing warnane ijo…

usro : hhhaaaahhhhh…. iya yaa……

unyil : lha terus balone sapa kuwe?????

usro : lha ya embuh.. balonmu bae ya, men balonku ora kurang… hehe….